tomilan.pcwebshop.hu

 
Kedves Vásárlóink!2017 február 1-től közkívánatra elindítottuk a tomilan.pcwebshop.hu internetes rendelési portálunkat !
Így sokkal nagyobb árukészletből on-line, az otthon kényelméből is lehet az általunk forgalmazott termékek között válogatni még az ilyen zord téli februári napokon is :))

Portálunk nem hagyományos webshopként kíván üzemelni, ugyanis futáros, postai kiszállítást egyenlőre még nem terveztünk beindítani.
Az online leadott rendelést a visszaigazolást követően egyedileg beszerezzük és 2-4 munkanapon belül személyesen átvehető a Bástya Üzletház, Veszprém Kossuth u. 8 alatt található szaküzletünkben. A termékek beérkezésől értesítést küldünk. A megrendelt áru(k) átvételére max. 5 munkanap áll rendelkezésre.
Hogy milyen előnyökkel jár még ez a vásárlási forma számotokra?

- Kedvező árak (a webshopunkban szereplő árak kizárólag on-line rendelés esetén érvényesek és már tartalmazzák a 27% Áfát !)
- 10e Ft felett nincs szállítási/beszerzési ktsg. (10e Ft alatt is mindössze 1.000Ft /csomag)
- Helyben érvényesíthető jótállás
- Technikai support
- Igény esetén a megrendelt alkatrészeket be is építjük/összeállítjuk érvényes szervíz díjszabásunk alapján.

Fontos!
Online megrendelést a tomilan.pcwebshop.hu -n csak regisztrációt követően lehet leadni! A webshopban szereplő árak csak online megrendelés esetén érvényesek.

Kérjük vásárlás-rendelésleadás előtt feltétlenül olvassátok végig a webáruházunk működési rendjét és vásárlási szabályzatát, mert a megrendelés leadásával elfogadjátok az abban foglaltakat és Vásárlási Szerződés jön létre az Eladó és a Megrendelő között!


A tomilan.pcwebshop.hu webáruház működési rendje / vásárlási szabályzata:

 

Skype elérés

 

Részegység és alkatrész árak 

Asztali számítógép árlista 

SFbBox by κατασκευη eshop
Responsive Free Joomla template by L.THEME